Menü
Fuvarozás Budapesten, költöztetés Budapest és környéke 10 éve megbízhatóan, garanciával Ha szállításhoz, áruterítéshez, költözéshez megbízható partnert keres, jó helyen jár. Tekintse meg verhetetlen árainkat!
Fuvarozás Budapesten, költöztetés Budapest és környéke 10 éve megbízhatóan, garanciával

Szolgáltatásaim

Tevékenységeim címszavakban:

Költöztetés (lakások, irodák gyors és korrekt költöztetése). A költöztetésekhez rakodót tudok biztosítani. A költöztetés során nem számítok fel rakodási, illetve emelet díjat!

Bútorszállítás Budapesten és vidéken (egy termék szállítását is vállalalom, akár a vásárlást követően 1-2 órával is)

Közúti árufuvarozás. A fuvarozási tevékenységet belföldön végzem, amennyiben szükséges, a fuvar feladatot még az adott napon elvégzem.

Áruterítés. Az áruterítési fuvarozási tevékenység során egy központi telephelyről szállítom az árut a megadott fuvarozási címekre akár Budapest, akár az ország egész területén.

Kertgondozás

Kapcsolat

Mobil:                                                                             +36-30/211-3939                                                            +36-20/280-8073                                                                          Telefon:                                                                               06-1/613-5858                                                                                
E-mail:                                                                          antalszi@gmail.com