Fuvarozás Budapesten, költöztetés Budapest és környéke 10 éve megbízhatóan, garanciával

Fuvarozás költöztetés Budapesten vidéken

Tisztelt Látogató!

Engedje meg, hogy bemutatkozzam!

Lendvay Zsolt egyéni vállalkozó vagyok, 10 éve foglalkozom fuvarozással, költöztetéssel, áruterítéssel. Eddigi pályafutásom során a fő profilom a költöztetés volt, azonban ezen kívül foglalkoztam még áruterítéssel Budapesti és vidéki címekre, nyomdaipari és egyéb termékek szállításával. Célom, hogy segítsek a lakossági megrendelőknek a teljeskörű költözés, vagy akár csak egy bútor szállításának lebonyolításában, cégeknek az áruk zökkenőmentes eljuttatásában a kívánt címre. A költöztetéseket Budapesten és vidéken is vállalom.

Tehergépkocsim 1,5 t terhelhetőségű, 14m3 raktérrel, ponyvás felépítménnyel rendelkezik. Telephelyem Budapesten a XI. kerületben található.

Tevékenységem másik részét a kertgondozás képezi. Vállalom társasházak, családi házak, valamint intézmények kertjének folyamatos, vagy eseti gondozását (fűnyírás, sövényvágás, fák metszése, locsolás, növények telepítése).

Keressen elérhetőségeimen, hogy konkrétan az Ön igényéhez igazított árajánlatot készíthessek.

Tegyen egy próbát, garantáltan elégedett lesz a szolgáltatással!

Kapcsolat

Mobil:                                                                             +36-30/211-3939                                                            +36-20/280-8073                                                                          Telefon:                                                                               06-1/613-5858                                                                                
E-mail:                                                                          antalszi@gmail.com